I går var det duket for storkalas på platten vår. Vi hadde marinert en stor hvalbiff, og til middag kom Bjørg og Terje, Randi og Per, og min mamma og Ronald. Så alt i alt var vi 9 pers til middag :-) Bare å stable om litt på platten så var det fin plass til alle og enhver.
Til forrett lagde vi Bruschetta med Serrano skinke
Denne retten er så fantastisk god!
I går brukte jeg Pågen Landbrød med tranebær og aprikosbiter. Penslet med olje og grillet
skivene. Tomatfyllet hadde vi laget noen timer i forkant ; ternet tomatkjøtt blandet med olje, hvitløk og bassilikum. Står det noen timer før bruk, setter det seg godt i smak.
La tomatfyllet fordelt på skivene, Serrano skinke over m litt Ruccola salat både som pynt og gir god smak. Over dråpet jeg med soljasaus. Og noen biter med honningmelon og
oliven gjør susen.
Vel bekomme og et smakfullt sommermåltid. Alles favoritt!!!
Ha en super fin sommerdag
Trine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar