Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















mandag 15. juli 2013

København

HEI IGJEN DERE

Da var vi tilbake på hotellet og ett barn sover søtt i sengen sin, mens vi voksne er på nett og oppdaterer oss på hva som skjer og har skjedd der ute i den store verden. Bagene er ferdig pakket og ringeklokka er satt til kl 07.00! Yesss! I morra blir det tidlig på'n og videre skal vi .. 


I går var vi på Tivoli på ettermiddagen. Ikke den største favoritten til Ingrid, men vi tilbyr i rolige former uten stress.. Så i går fikk vi både kjørt veteranbiler (to ganger) og fly. 
Veldig skummelt, men stor stas da man først kom igang. I begynnelsen var det kjekt med hette på jakka, som ho kunne "gjemme" seg litt under :-)) 
Vi gikk på Hard Rock og spiste oss suuuuper mette, og gikk tilbake til parken for å oppleve By Night. En flott park også på kvelds!! Koselig med alle lys, og lite folk var det så vi ruslet rundt til kl 22.15, og gikk da på rommet :-) En hyggelig dag med familien. 

I dag har vi vandret rundt i Købens mange gater. Shoppet litt ymse, på New York og Disney.  Moro vettu. Er jo så billig med klær her :-) skulle gjerne hatt en dag her alene som jeg kunne gått fra butikk til butikk, og fra butikk til butikk... He he 

Nyhavn var hyggelig, og masse masse folk. 





Videre var vi i Botanisk Have, og Rosenborg Slott. Ingrid var noe trøtt, så da passet et besøk inn her perfekt! Og Chilli måtte tisse, og her var det gress! Ikke lett å være byhund!

I kveld har vi spist på Jensen Bøffhus (eller noe sånt..). Biffen var god, men det var det eneste også. Sure folk på jobb, dårlig service og ja i det hele tatt! Fikk ikke ei krone i tips av oss. De hadde faktisk tenkt å gi oss feil mat også, og Rune fikk øl i ett Cola glass! Slå den da!! Nei, takke meg til Hard Rock - derfra går man aldri skuffet. Bare alltid altfor mett!!! 

Nå ska, vi sove. På gjensyn og nyt natten


Trine 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar