Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















fredag 26. juli 2013

Blå orkideer, i regnværet

I NATT hadde vi en travel natt, om jeg kan si det slik.. Det har regnet og tordnet, regnet værre enn vi noengang har opplevd. Og vår lille datter liker ikke regn på vogntaket, så dermed endte hun opp i vår seng store deler natten. Bikkja ble urolig av at vi var urolige, dermed endte ho oppi der også. Og ALLE som har sovet i en campingvogn vet at den sengen ikke er SÅ stor, dermed ikke mye søvn....... Men vi holder ut :-)) 





Vi reiste hjem etter frokost. Dels fordi det var duket for mer regn, og dels fordi vi måtte klippe gress, vaske klær og i morgen må vi til dyrlegen for rabbiesvaksinering og ormkur. 
Vi benyttet anledningen til å kjøpe ferske reker, og ba svigers på mat... Kooosa vårs i dag også. Og jammen vant ikke damene semifinalen i fotball. Heia heia!!! 










Se de flotte blå orkideene jeg kjøpte på Rema1000 isted. Har siklet etter disse siden første gang jeg så de i butikken, og nå har de kommet inn på vårt kjøkken :-)) 

Været i dag har vært skiftende. Sjekk det åpne skyfall vi hadde her.. Så kom solen, så ble det overskyet, så lynet og tordnet det, og sånn går nå dagan!!! 


Fortsatt fin torsdag kveld 

Trine 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar