Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















mandag 20. mai 2013

Vel overstått langhelg

OY SOM DAGENE FLYR...... nok en lang helg er over .....

I dag er det allerede mandag, 2. Pinsedag. Vi har kommet hjem igjen, og det er mange dager siden jeg var inne her og la igjen en oppdatering.. Hele 5 dager!! 

De siste dager har vært innholdsrike og det har virkelig gått unna!! Vi dro på tur på campen 16. Mai, hvor vi kosa oss med ferske reker og tok livet med ro. Fredag 17. Mai var det super fint vær, og vi nøt formiddagen med litt kakebaking, blomsterplanting, handling og ellers sol i lange baner.... 

Hilde og Knud, kom på besøk før middag.. SÅÅÅ koselig!! 
HIPP HIPP HURRA for 17. mai !! HURRA HURRA vi tar litt cava !!!







Til middag, grillings, kom Hans Are med nykjærsten Elisabeth og hennes yngste sønn. Og verden er jo ikke stor, så Elisabeth og jeg har kjent hverandre i mange år. Det var artig, og en lang og hyggelig kveld ute i go' været ble det. Barna lekte godt ihop, alt var fryd og gammen  :-)) 




Frokost 18. Mai tok vi ute på platten. Fantastisk at varmen endelig kom på besøk. Det har vi ventet på lenge.. sist helg var det ullklær og lue, nå shorts og bikini :-)))  




Jeg dro hjem på dagen, for å overvære Russereunion på Quality i Sarp. 20 år har gått siden sist - og det ble en super bra kveld. 150 feststemte mennesker, god mat, god underholdning og SÅÅ bra musikk. DJ HOWARD levde opp til sitt fenomenale rykte!! 
Ble mye Sing Halleluja !!! og andre gamle slagere..
Bildet under er tatt før jentene kom på vors. Festklar og iført russelua mi fra 1993.. Utrolig hva man har liggende hva?!!


Vi danset ut i de små nattetimer, og tok taxi hjem i fornuftens tid...
Vel kl 04 :-) he he he 

Må bare vise dere ett bilde fra "næsjh". Måtte jo prøve den Blueman-dressen, når den tilfeldigvis lå på det rommet jeg var på besøk... Moro for ungan, eller russen!!! (vi kunne jo si det nå etter 20 laaaange år) tjihi hiii!




Søndag var vi igjen samlet på Saltvik. Med besøk av Reinulf og Silvana til kaffe og eplekake. Og til middag hadde vi besøk av fam Knudsen. Ille koselig med camp - er kjempe sosialt og hyggelig! 
Her ser dere hva Rune hadde på grillen :-) Alltid mye og mye god mat på vårt bord - aldri sulten :-) Gleeeeede !!!!




Å sånn går nå dagan. Norge feiret sin nasjonaldag, og vi dro til Sverige. Finværet, en smak av sommer, kom til oss. Og vi har kost oss masse med gode venner, god mat, god drikke - og jeg var hjemme på en russefest. Ja?! Har du eller dere hatt en likeså hektisk/hyggelig helg?
Nå er bloggen oppdatert, blomsterfrø er i potter og kar. Ingrid er lagt og kvelds er spist. Tenker at et glass med kald Cola, og kanskje en tur på Hay Day står for tur nå...


Ha en fin kveld videre folkens!
Jeg har en helt spesiell uke i vente :-) både gleder og gruer meg!!


Klemz Trine



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar