Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















torsdag 7. mars 2013

Magisk til fjells

Øyvind tok dette bilde i fart over fjellet. Fortryllende opplevelse!


DA VAR GO' TUREN TIL FJELLS over for denne gang. 

Og vi har hatt fantastiske dager med fantastisk vær i Salen i Sverige. Første stopp var Fågelboet, et super fint sted å bo. Store soverom, flere bad, stue, kjøkken, badstu og en gedigen varm stamp på utsiden.. Og i hyggelig lag, er dette alltid en innertier. Avsluttet med oxefondue på tilhørende restaurant :-)) Virkelig en anbefaling! 


Tirsdag morgen forflyttet vi oss til Tandådalen, hvor vi hentet ut scooterne, og satte nesen mot Gørdalen. 10 mil på scootersete, med stopp i Nesfjellet for å få tilkjørt en ny scooter til Geir. 




I Gørdalen bodde vi privat, og dette var hyggelig og intimt. Vi spiste på det lokale stedet, og hadde det riktig så kos. 

Onsdag morgen kjørte vi scootere for å spise frokost, og videre 10 mil tilbake til Salen. 




Vil takke Fjallkonferens igjen for en super tur til fjells. Som gruppebooking, er de kjempe bra å benytte. Og gutta fra scooterleia, Stefan og Håkan, fantastiske gutter som virkelig byr på seg selv og er med oss! 

Trist for min del at dette var siste tur med Statoil gjengen fra Østfold, men kanskje vi kan ta tur lell i fremtiden ?! Time will sjå :-) Beste gjeng ever ! 


Nå back to normalen - dusje og legge barn
Vi tastes snart igjen :-)) 


Trine 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar