Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















fredag 7. juni 2013

Oliven til lunsj


VI PAKKET bagen i går og reiste i vogna. Så deilig å komme ned hit, og jammen vare det ikke Sveriges Nasjonaldag! Masse folk her nede, både faste og besøkende. Vi spiste på restauranten, og det blir nok første og siste denne sesong.. Ikke så veldig bra! Men lettvint!

I dag har vi vært en tur i Grebbestad på shopping. God drikke og mat i hus, samt litt nye sommerklær. Være seg sports shortser og t-shirts denne gang :-)) 
Solen skinner, godt og varmt på platten. Men en liten sur vind, så man bør være obs og kle seg etter hvor man skal gå..... Har klippet gress og shinet rundt her i flere timer. Nå er det fint igjen, og om 14 dager er det på'n igjen :-))) Ellers skjer det ikke så mye, akkurat nå tømmes kloakken her på campen. Så veldig glad vi ikke satt og spiste middag! 
Den kommer senere med bakte småpoteter i folie (Rune vasker de nå..), nakkekoteletter, grønnsaker og en god saus. Tenker det er en grei meny :-))) 






Lunsjen i dag var oliven, skagensalat og crostini, sprøde italienske delikatessebrød med grønn og svart oliven. Og en kald øl. Fantastisk med lang helg!!! 


Konklusjon: vi koser oss igjen!!! 


God fredag til alle som er innom! 


Trine 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar