Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















fredag 28. juni 2013

God morgen, fredag

HVA ER VEL BEDRE enn å våkne til ei blid lita frøken Ingrid som kommer hoppende opp i senga, hun slipper ut Chilli av buret, som også blir hoppende glad og slikker deg i øret. Ja, man er jo trøtt om morran, men da er det bare å ta et grepa tak i nakken på seg selv.. Tenke at dette er en superbra morgen, vi er familie, alle er friske og raske. Og det er helg!!! 

Formiddagen skal brukes til å nyyyte lang og god frokost. En kopp kaffe, lese noen blogger og høre på Jordbær Mathilde fra Viaplay som Ingrid har litt dilla på om dagen.. 
Etterpå skal vi til dyrlegen med Chilli for å få en ormkur tablett. Dette må vi gjøre hver 28. dag pga nye restriksjoner for å bringe husdyr frem og tilbake over grensen til Sverige.. Ja, mye vi skal tenke på og ha kontroll på. Men akkurat dette slusker ikke vi unna med :-) Glad i lille Chilli-mor



Videre er planen at Ingrid og jeg skal kikke i noen butikker, på frukt og grønt avdelingene. Ta bilder og få litt inspirasjon. Snart er vi igang med egen butikk, og da er det kjekt å se hva andre gjør bra. Vi skal også se om vi ikke kan få sendt Nikon kamera til rep. Begynner å bli litt lei og ikke ha ett ordentlig kamera å bruke. Tvi tvi, for at det går greit. 
Vi skal levere en dress til rens, handle litt mat for helgen og kanskje noe annet vi finner på vår vei :-)) 

Når Rune er ferdig på jobb, drar vi til Saltvik. 
Rune har glemt begge sine par med leserbriller i Sverige, så vi MÅ ned denne helgen. Håper på fint vær, og koselige stunder. Og god mat da!! Spennende planer for morgendagens lunsj :-))) 






Et par bilder fra huset. Lavendelen fikk jeg fra en hyggelig dame som klipper sin hund hos meg. En sommerhilsen fra Mikka, Lhasa Apso. 


Fin fredag til alle, og god helg! 


Trine 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar