Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















søndag 30. desember 2012

Tilbakeblikk - deilige dager i Kroatia

I dag er det altså så grått og trist vær, at eneste mulighet til å bli litt happy (i forhold til vær...) er å se seg litt tilbake og minnes våre gode dager i Kroatia. 
Vi skal helt klart tilbake til Dubrovnik, der var det varmt og godt, flotte steder, og for ikke å glemme mange gode måltider :-))) 




Dette bildet er tatt på Radisson Blu Resort Dubrovnik. Der bodde vi i en kjempe flott leilighet, og benyttet alle fasiliteter. Fikk også besøk av disaverse norske kjendiser under oppholdet vårt, og det er alltid hyggelig. Første uken var det med min jobb... Rune i farta nederst til høyre :-)





Her forlater vi Radisson Blu Resort, ser hele hotellet i bakgrunn av båten. Vi leide en båt, 
som fraktet Rune, Ingrid og meg over til øya rett på utsiden som heter Kolocep. 




Vi hadde ti late, fine og varme dager på Kolocep.Noen dagsturer ble det til andre øyer, med rutebåten som kom og gikk mange ganger om dagen. Og kveldsturer inn til Dubrovnik, gamle byen. Hvor vi spiste mye goood mat, kjøpte malerier og var på aquarie.


 


God og rolig stemning på Kolocep.
Hit vil vi tilbake !!! Men er du på jakt etter party og masse liv og shopping, med eget SPA og fasjonable restauranter, er ikke dette plassen for deg. Her er det ett hotel, ikke mange restauranter å velge i, en liten butikk med dagligvarer.. men ellers veldig fredelig :-)) 
Man meldte seg også der inn tidlig i "hånklemafian", for å kapre seng foran på stranda. De gamle var oppe tidlig, men vi var FØR DEM !! he he

 
Da håper jeg at jeg har fått også dere i godt humør?! Kanskje dere allerede har kikket på sommerferie paradis?! Vi har ingen planer dette år... MEN! Snart er dette året omme, og man vet jo aldri hva som venter oss av overraskelser i 2013... Eller gjør vi?! 


Ha en fortsatt hyggelig søndag !  

Trine 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar