Etter middag i dag hev hele familien seg rundt for å bake brød og rundstykker
Vi bruker Randi, eller Mimmi, sin oppskrift på rundstykker, og det glutenfrie brødet er en testpakke fra Ica..
Oppskriften
1,5 kg hvetemel
100 g smør
11 dl lunkent vann
3 poser tørrgjær
3 ts sukker
3 ts salt
(solsikkekjærner er godt å putte oppi )
Bland alt det tørre, smelt smør og tilsett vann.
Elt dette godt sammen i Kenwooden i ca 15 min. På god hastighet.
Sett så til heving en liten stund
Rulle videre deigen ut til 45 rundstykker, hev til dobbel størrelse.
Stek i ca 10 min på 225 grader. Avkjøl på rist :-)
Resultatet ble ganske så bra!
I morgen blir det ferske rundstykker i matpakkene våre :-))
Wiiiiiiii!
Ha en fortsatt fin torsdagkveld
Trine
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar