Velkommen til min blogg. Her vil du kunne følge ferden videre; i hjemmet vårt, livet vårt og aktivitetene våre.















lørdag 3. november 2012

God lørdagsmat

Da var jeg tilbake igjen
og det er fordi jeg bare må dele med dere den gode maten vi lagde til 
Skal vi Danse på TV2




Vi har i kveld hatt indre filet av svin, innrullet i bacon. Stekt først i stekepanne for å få en god stekehinne på baconet. Videre stekt ferdig i stekeovn til ca 70 grader. Vi steker med termometer - det gir alltid ett god resultat

Til kjøttet lagde vi rødvinssaus og bakt potet.
Potetene fylte vi med enda mer stekt bacon, persillesmør, ost, mais og rømme dressing.

***

Ingrid fikk en porsjon med pølse og spagetti. 
Servert med bacon og ost. 


Dette er en artig vri på en barnemeny.

Man skjærer pølsene i biter, og trer spagetti gjennom bitene.
Kok opp  - og vipps ferdig. 



Ha en fortreffelig kveld videre

Trine




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar